Kaivonporaus Dahlbom Oy

Kaivonporaus Dahlbom logo
Porakaivot – Vesikaivot

Puhdas vesi on elintärkeää

Ennen porakaivon tekoa käymme tutustumassa kohteeseen. Kaivon paikka sovitaan yhdessä, kuten myös tulevan pumpun rakenne. Työlle tehdään myös kirjallinen sopimus. Porauksen jälkeen tehdään tarvittaessa korkeapaineaukaisu sekä lisäpintavesieristys. Viimeisenä tehdään noin vuorokauden mittainen koepumppaus jonka tehtävänä on puhdistaa kaivo. Koepumppauksen aikana mitataan kaivon vedentuotto.

Asiakas saa kaivon valmistuttua kirjallisen porausraportin, josta ilmenee kaivon tarkat tiedot. Porakaivojen teossa noudatamme Poratekin normiporakaivon standardeja. Tutustu Poratekin normilämpökaivon kriteereihin täältä!

Yleisimmät kaivopumppuvaihtoehdot

Painejärjestelmät
Hanan käyttö edellyttää automatisoitua painejärjestelmää. Ilman sitä pumppu ei sammu, vaikka hana suljetaan.

Vesiposti
Kesämökeille asennetaan useimmiten sähköllä toimiva vesiposti. Vesipostia on helppo käyttää ja sen lisäksi se on lähes huoltovapaa. Sitä voi käyttää myös talvella ja sen saa helposti muunneltua painejärjestelmäksi. Järjestelmä toimii myös aurinkosähköllä.

Käsipumppu
Käsipumppu asennetaan useimmiten, jos tontilta ei löydy sähköä.

Tilaa ilmainen tarjous porakaivosta

Porakaivon huolto

Ammattilaisen tekemä porakaivon puhdistus, pesu ja huolto parantaa veden laatua huomattavasti, sillä vain puhtaasta kaivosta saa puhdasta vettä. Tiedätkö porakaivosi kunnon ja onko pumppu toimintavarma? Tai askarruttaako käyttöveden laatu? Porakaivon huollossa kannattaa kääntyä aina ammattilaisen puoleen.

Mikäli veden laadussa ei tapahdu muutoksia, on porakaivo pitkälti huoltovapaa. Suosittelemme kuitenkin porakaivon puhdistusta n. 5-10 vuoden väliajoin. Meiltä saat porakaivon pesut ja huollot ammattitaidolla, samalla on järkevää tarkistaa porakaivon pumpun toimintavarmuus. Tarvittaessa pumpun vaihto onnistuu puhdistuksen ja huollon yhteydessä – samalla pumpun nostotyöllä.

Huollamme porakaivot Varsinais-Suomessa ja
Turun saaristossa.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen

Saat myös porakaivoon liittyvistä töistä kotitalousvähennystä. Tutustu alla olevasta linkistä lisää. 

Scroll to Top